Ilmainen toimitus yli 100 EUR30 päivää avoin ostoTurvalliset maksut

Ultraääniveitsi 45W - 369Sonic

378
2240-31735
 
Lisää ostoskoriin
Varastosaldo
  • Verkkovarasto 0 kpl
  • Kauppa Stockholm 0 kpl
  • Kauppa Malmö 0 kpl
Tarvitsetko apua? Soita +46 8 410 95 200
truckILMAINEN TOIMITUS YLI 100 EUR arrows30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO
  • Tuotetiedot
    • Ultraääniveitsi on ehkä odottamattomin mutta loogisin lisä nykyaikaiseen keittiöön niille, jotka työskentelevät tarkkuuden, estetiikan ja herkkien ainesosien parissa. Se on työkalu, joka ottaa lähtökohtansa teollisesta ja lääketieteellisestä ympäristöstä, jossa valvonnan ja puhtauden vaatimukset ovat äärimmäisiä, ja siirtää sen gastronomiseen kontekstiin, jossa visuaalinen ilmaisu ja materiaalikäsittely ovat yhtä tärkeitä.

      Teknologia perustuu siihen, että veitsen terä värähtelee kymmeniä tuhansia kertoja sekunnissa mikroskooppisen pienillä liikkeillä, jotka vähentävät tehokkaasti kitkaa leikattavaa materiaalia vasten. Tämä tarkoittaa, että terä ei sahaa tai työnnä materiaalin läpi vaan pikemminkin erottaa sen, jolloin leikkauspinnat ovat peilimäisiä, ilman kuituja, halkeamia tai muodonmuutoksia. Tämä vaikutus on erityisen huomattava, kun työskennellään vaahtokakkujen tai muiden leivonnaisten kanssa, joissa jokaisella kerroksella on oma tekstuurinsa ja tiheytensä. Tavallisesti tämä vaatii huolellista käsittelyä, jäähdytettyä leikkaamista, kuumaa vettä ja millimetrin tarkkuutta - mutta ultraääniveitsellä terä liukuu kerrosten läpi ilman, että se sotkee, puristaa tai siirtää niitä. Tuloksena on leikkaus, joka näyttää aivan kuin se olisi laserleikattu ja jossa kakun jokainen osa on selvästi näkyvissä ja koskemattomana.

      Sama pätee myös pakastettujen leivonnaisten, semifreddon, jäätelöpohjaisten kakkujen, juustokakkujen tai parfaittien leivontaan. Sen sijaan, että joutuisit työskentelemään kovan pakastemateriaalin tai lämpökäsiteltyjen levyjen kanssa - jolloin on olemassa jäätymisen, sulamisen tai halkeilun vaara - voit työskennellä suoraan pakastimesta ja saada silti aikaan esteettisen lopputuloksen, joka vaatii vain minimaalisen vähän jälkikäsittelyä. Jopa rullataikinasta tehdyistä leivonnaisista, kuten croissantista, leivonnaisesta tai lehtitaikinasta, saadaan puhdas leikkaus ilman muruja. Siistiä ja tehokasta ja uskomattoman kiitollista valokuvausta varten.

      Ultaääniveitsi voi olla korvaamaton työkalu myös leikkeleissä tai tarjoilussa, erityisesti kun leikataan viipaleita kylmää ankkaconfitia, puristettua kanaa tai sous vide -kypsennettyä lihaa, joiden rakenne tuhoutuu helposti perinteisillä veitsillä. Näissä yhteyksissä ei ole kyse vain ulkonäöstä vaan myös aistielämyksen säilyttämisestä. Leikkaus, joka ei murskaa kudosta, säilyttää mehukkuuden, eheyden ja halutun rakenteen. Samoin se on uskomaton työkalu pehmeille ja tahmaisille juustoille. Brie- tai vuohenjuuston leikkaamiseen ei enää tarvita kuumaa vettä, vaan ultraääniveitsellä leikkaat kaiken halutessasi pieniksi kuutioiksi ilman pienintäkään sotkua.

      Kotikokille tai kondiittorille, joka haluaa viedä käsityönsä uudelle tasolle, se on työkalu, joka minimoi kompromissit. Ei enää epäonnistuneita ensimmäisiä leikkauksia kakkuun, ei enää sotkuisten pintojen tasoittamista jälkikäteen, ei enää kadonneita yksityiskohtia leivonnaisen arkkitehtuurissa. Se ei ole yleispätevä työkalu - kukaan ei käytä sitä sipulien pilkkomiseen tai perunoiden viipaloimiseen - mutta siitäkään ei ole kyse. Ultraääniveitsi on erikoistunut tarkkuusväline, jolla on paikkansa keittiössä samalla tavalla kuin mandoliinilla, lastalla tai polttimella: ei siksi, että se olisi tarpeen joka hetki, vaan siksi, että oikealla hetkellä se luo eron tavallisen ja poikkeuksellisen välille. Jokainen, joka on joskus leikannut jääkaappikylmän juustokakun ilman halkeamia tai raahausjälkiä, ymmärtää, mistä on kyse.
      Tämä 45 W:n malli toimitetaan 19 V:n sovittimen kanssa ja se on käytön aikana johdollinen. 45 W on juuri sopiva teho käytettäväksi leivonnaisten ja makeisten, kuten vaahtokarkkien, leivonnaisten, suklaan, hyytelön tai hedelmäpastan kanssa. Se toimii myös hyvin pehmeämpien ainesosien, kuten hanhenmaksan, kalan, kuten tonnikalan tai sashimin (ilman sashimiveitsiä tai teräviä veitsiä!), pehmeiden juustojen ja voin kanssa.

      Terän pituus 12,5 cm.
  • Toimitus
Suositellut tuotteet
Arvostelut
0 Arvostelut

Jättääksesi arvostelun, sinun on asiakastilillesi.

.

This product doesn't have any reviews.

Varastosaldo

Varastotilanne päivitetään joka kymmenes minuutti.

Kirjaudu sisään
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.fi