Ilmainen toimitus yli 100 EUR30 päivää avoin ostoTurvalliset maksut

Snacks: Varm och kall dipp, brödsnacks, boards & drinkar - Siri Barje

 
Lisää ostoskoriin
Varastosaldo
Tarvitsetko apua? Soita +46 8 410 95 200
truckILMAINEN TOIMITUS YLI 100 EUR arrows30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO
  • Tuotetiedot
    • Siri Barje on aina rakastanut välipaloja, yksinkertaisimmista koko aterian tarjoiluun. Tässä kirjassa hän on sukeltanut syvälle aiheeseen ja jakaa noin 70 pientä ruokalajia, jotka kaikki voi syödä käsin.
      Kaikkea aina friteeratuista juustolla täytetyistä oliiveista, kurkkuvoileivistä kevätsipulin ja piparjuuren kera filoleivonnais-sikareihin, joissa on mustakaalia, purjoa ja fetajuustoa. Kokonainen luku on omistettu dipeille ja suolaisille sekoituksille, kuten kermaviilidippi sahramin ja kuuman hunajan kera ja kuuma cheddar-dippi korianterisalsan kera.
      Näin kun tarjoat illallista kotona - jätä alkupalat väliin ja tarjoa sen sijaan seisovia välipaloja. Tai tarjoile potluck-illallinen, jossa on sekalaisia välipaloja kirjan eri luvuista. Ehkäpä suurella runsaalla lautasella keskellä.
      Siri Barje on koulutettu kokki, ja häntä ajaa keittiössä oikotien löytäminen. Hän on työskennellyt aiemmin eri ravintolakeittiöissä ja on nykyään arvostettu tv-kokki, ruokastylisti ja reseptien luoja sosiaalisessa mediassa.

      Sivumäärä: 155
      Julkaisuvuosi: 2025
      Muoto: Kovakantinen
      Kieli: Ruotsinkielinen
      ISBN: 9789127190504.
  • Toimitus
Suositellut tuotteet
Arvostelut
0 Arvostelut

Jättääksesi arvostelun, sinun on asiakastilillesi.

.

This product doesn't have any reviews.

Varastosaldo

Varastotilanne päivitetään joka kymmenes minuutti.

Kirjaudu sisään
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.fi