Snacks: Varm och kall dipp, brödsnacks, boards & drinkar - Siri Barje
Varastosaldo
Tarvitsetko apua? Soita +46 8 410 95 200


-
Tuotetiedot
-
Siri Barje on aina rakastanut välipaloja, yksinkertaisimmista koko aterian tarjoiluun. Tässä kirjassa hän on sukeltanut syvälle aiheeseen ja jakaa noin 70 pientä ruokalajia, jotka kaikki voi syödä käsin.
Kaikkea aina friteeratuista juustolla täytetyistä oliiveista, kurkkuvoileivistä kevätsipulin ja piparjuuren kera filoleivonnais-sikareihin, joissa on mustakaalia, purjoa ja fetajuustoa. Kokonainen luku on omistettu dipeille ja suolaisille sekoituksille, kuten kermaviilidippi sahramin ja kuuman hunajan kera ja kuuma cheddar-dippi korianterisalsan kera.
Näin kun tarjoat illallista kotona - jätä alkupalat väliin ja tarjoa sen sijaan seisovia välipaloja. Tai tarjoile potluck-illallinen, jossa on sekalaisia välipaloja kirjan eri luvuista. Ehkäpä suurella runsaalla lautasella keskellä.
Siri Barje on koulutettu kokki, ja häntä ajaa keittiössä oikotien löytäminen. Hän on työskennellyt aiemmin eri ravintolakeittiöissä ja on nykyään arvostettu tv-kokki, ruokastylisti ja reseptien luoja sosiaalisessa mediassa.
Sivumäärä: 155
Julkaisuvuosi: 2025
Muoto: Kovakantinen
Kieli: Ruotsinkielinen
ISBN: 9789127190504.
-
-
Toimitus
-
Suositellut tuotteet
Arvostelut
0 Arvostelut
Jättääksesi arvostelun, sinun on kirjauduttava sisään asiakastilillesi.
.This product doesn't have any reviews.
Varastosaldo
Varastotilanne päivitetään joka kymmenes minuutti.