Refraktometri / Sokerimittari 0-85% BRIX - Milwaukee
Varastosaldo
- Verkkovarasto 2 kpl
- Kauppa Stockholm 2 kpl
- Kauppa Malmö 0 kpl
Tarvitsetko apua? Soita +46 8 410 95 200


Suositellut lisätarvikkeet
-
Tuotetiedot
-
Refraktometri mittaa sokeripitoisuuden mittaamalla valon taittumista nesteessä. Tämä on luotettavampi tapa kuin esimerkiksi baume-mittari, joka mittaa tiheyttä, johon voivat vaikuttaa muutkin tekijät kuin sokeripitoisuus. Tämä digitaalinen refraktometri mahdollistaa nopean ja helpon sokeripitoisuuden mittauksen suurella tarkkuudella, mikä auttaa sinua tekemään täydellisiä sorbettipohjia esimerkiksi Pacojetiin, jos kokeilet outoja ainesosia mutta haluat silti hyvän koostumuksen. Sorbetin sokeripitoisuuden tulisi olla noin 20-26 % Brix, mikä tarkoittaa, että sama sokerisiirappi ei anna samaa tulosta litsien ja maniokin kanssa. Sokerin ja makeuden välillä on kuitenkin eroa, joten voit halutessasi leikkiä muilla valikoimastamme löytyvillä sokereilla, jotta sorbettisi ei silti ole liian hapokas tai mauton.
Pane pieni pisara lasiin, ja tulos näkyy kirkkaalla näytöllä 2 sekunnissa. Mittarissa on automaattinen lämpötilan kompensointi. Kalibrointi on helppo tehdä samalla tavalla kuin mittaaminenkin, mutta sen sijaan käytetään tislattua vettä, jota löydät molekyylituotteistamme.
Mittausalue: 0-85 % Brix. Näyttää 0,1 % Brixin. 0-80 ºC. Näyttää 0,1 ºC.
Tarkkuus: 0,2 % Brix, 0,3 ºC.
Valonlähde: Keltainen LED.
Minimi nestetilavuus: n. 100 µl (0,1 ml).
Mittausaika: 1,5 s.
Automaattinen lämpötilakompensointi (ATC) alueella 10-40 ºC.
Akku: 1 kpl emäksinen 9 V:n akkuparisto (art.nro: 98222). Mukana.
Automaattinen sammutus 3 min kuluttua.
Koko: 19x10x7 cm.
Paino: 420 g.
Ohjeet (englanti) mukana.
Takuu: 1 vuosi.
-
-
Toimitus
-
Suositellut tuotteet
Arvostelut
0 Arvostelut
Jättääksesi arvostelun, sinun on kirjauduttava sisään asiakastilillesi.
.This product doesn't have any reviews.
Varastosaldo
Varastotilanne päivitetään joka kymmenes minuutti.