Ilmainen toimitus yli 100 EUR30 päivää avoin ostoTurvalliset maksut

Puuhiili, Ubamegashi-tammen Kishu-Binchotan, noin 1 kg - Kisyu Sumikobo

63
2241-31739
 
Lisää ostoskoriin
Varastosaldo
  • Verkkovarasto 0 kpl
  • Kauppa Stockholm 0 kpl
  • Kauppa Malmö 0 kpl
Tarvitsetko apua? Soita +46 8 410 95 200
truckILMAINEN TOIMITUS YLI 100 EUR arrows30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO
  • Tuotetiedot
    • Kishu-Binchōtan - Eksklusiivinen japanilainen hiili gastronomiseen tarkkuuteen


      Kun ruoanlaiton tarkkuus vaatii muutakin kuin pelkkää lämpöä, on aika vaihtaa hiilen luokkaa. Tämä
      binchōtan ei ole pelkkää puuhiiltä - se on japanilaisen puuhiilen käsityötaidon taidonnäyte, joka on valmistettu yli
      300 vuotta vanhalla perinteellä Wakayamassa, Kishun alueen sydämessä. Puuhiili valmistetaan
      ubamegashi-tammesta (Quercus phillyraeoides), joka on erittäin kovaa ja tiheää puuta, jota poltetaan valvotuissa olosuhteissa puulämmitteisissä saviuuneissa kahden viikon ajan ja viimeistellään yli
      1000 °C:ssa.


      Tämä erä koostuu hanmaru-tukeista, jotka ovat puolipyöreitä tukkeja, jotka on halkaistu
      kuitujen suunnassa ennen hiiltämistä - perinteinen ja tehokas muoto, jossa yhdistyvät vakaa hehku, hyvä
      käsiteltävyys ja optimaalinen polttopinta. Tuloksena on binchotan, jolla on erittäin pitkä paloaika, neutraali
      aroma ja niin kova pinta, että se kolisee kuin metalli metallia metalliin. Kaiken tämän takana on kaunis hopeanharmaa pintakerros, joka on syntynyt binchotanille ominaisen uunin ulostuloaukon shokkijäähdytyksen ansiosta.

      Tekniset ominaisuudet

        • Materiaali: Ubamegashi-tammi (Quercus phillyraeoides)
        • Paistoaika: Jopa 4-6 tuntia avoimessa konroissa (keraamisessa grillissä vielä pidempään)
        • Lämpötila: +800-1000°C huippuarvoissa
        • Tuoksu: Lähes hajuton - ihanteellinen herkille raaka-aineille
        • Kysy: 3 %
        • Älytesti: Metallinen klinkkeri (korkean tiheyden testi)
        • Muoto: Hanmaru - halkaistu tukki, puoliympyrän muotoinen poikkileikkaus
        • Valmistusaika: n. 14 päivää
        • Polttopäivä: 2025-06-28

      Milloin valita tämä binchōtan?

        • Kun grillaat yakitoria, robataa tai muita herkkiä ruokia, joissa haluat, että maku tulee ruoasta, ei savusta
        • Kun haluat grillata pöydässä, tarkoilla lämpötiloilla ilman savua
        • Kun haluat, että voit sammuttaa, säästää ja käyttää hiiltä uudelleen useissa istunnoissa - ilman laadun menetystä
        • Kun rakennat ruokalistaa, jossa jokaisella yksityiskohdalla - jopa polttoaineella - on merkitystä


      Tämä hiili ei ole massatuotantoa. Se on käsin lajiteltu ja uunissa uutettu Wakayamassa,
      pienen valmistajan (Kisyu Sumikobo) toimesta, jonka käsityöläisjuuret ovat Edo-kaudelta. Tämä erä on
      valmistettu yksinomaan The Kitchen Labia varten ja pakattu 1 kg:n pakkauksiin, jotka riittävät useisiin
      kierroksiin konrossa, hibachissa tai muussa pöytägrillissä.

      Vertailupöytä: Kishu-Binchōtan vs. Briketit & Premium Lumpwood

       

      ErikoisominaisuudetKishu-BinchōtanRavintolabriketitPremium Lumpwood
      Kypsennysaika (avogrilli)Minimi 4-6 tuntiaMinimi 2,5-3 tuntiaVähintään 1,5-2 tuntia
      Lämpötilakapasiteetti900-1000°C500-600°C600-750°C
      MakuvaikutuksetTäysin neutraaliMiedon savun makuKirkas savun luonne
      Tuoksun/savun kehittyminenErittäin matala - lähes näkymätön hehkuMatalasta keskinkertaiseenKeskinkertaisesta korkeaan
      Askeneen sisältö< 3 % (ei juuri lainkaan)8-10 %5-8 %
      Raaka-aineUbamegashi-tammi, Wakayama (Japani)Reklamaattisahatavaraa (Etelä-Amerikka)Hardwood-sekoitus (USA, Espanja, Afrikka, Ukraina)
      MuotoPuolipyöreät käsin halkaistut palatKompaktit briketitEpäsäännölliset puukappaleet
      Polttoaineen hyötysuhdeErittäin korkea (suuri tiheys, pienet häviöt)Hyvä, mutta vaatii määränHyvä, mutta nopea kulutus
      KäyttöalueYakitori, robata, konro, fine diningBBQ, ruoka-auto, irtotavaramääräKotigrilli, ravintola, monikäyttöinen
      ExklusiivisuusKäsityönä tehty, maahantuotu eräBulk-tuoteErikoislaatuinen, mutta massajakelussa



      Kishu-Binchōtan on se hiili, jota käytät silloin, kun jokaisella asteella, jokaisella sekunnilla ja jokaisella makumolekyylillä on merkitystä. Se on rakennettu tarkkuutta, ei vain lämpöä varten.
      Vertailtuna ravintolabriketteihin se voittaa lämpötilan, makuneutraaliuden ja uudelleenkäytettävyyden - mutta vaatii enemmän vastuuta sytyttämisessä.
      Vertailtuna ensiluokkaisiin kokkareihin se on paljon puhtaampaa, palaa pidempään, hiljaisempaa ja savuttomampaa - täydellistä pöytägrilleihin, ravintola-asetelmiin tai minimalistiseen hiiligrillaukseen, jossa raaka-aineen on puhuttava.


  • Toimitus
Suositellut tuotteet
Arvostelut
0 Arvostelut

Jättääksesi arvostelun, sinun on asiakastilillesi.

.

This product doesn't have any reviews.

Varastosaldo

Varastotilanne päivitetään joka kymmenes minuutti.

Kirjaudu sisään
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.fi