Octaphilosophy av André Chiang & Lotta Jörgensen
Varastosaldo
			- Verkkovarasto 0 kpl
- Kauppa Stockholm 0 kpl
- Kauppa Malmö 0 kpl
				Tarvitsetko apua? Soita +46 8 410 95 200 
			
		 ILMAINEN TOIMITUS YLI 100 EUR
ILMAINEN TOIMITUS YLI 100 EUR  30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO
30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO- 
			Tuotetiedot
			- 
					
						The Eight Elements of Restaurant André 
 Kulinaarinen filosofia huippukokki André Chiangilta, jonka ravintola André on maailman 50 parhaan ravintolan listalla ja Aasian parhaiden ravintoloiden listalla sijalla 5.
 Kokki-isäntä André Chiangin johtaman ravintola Andrén ruokalistan keskipisteenä on hänen "Octaphilosophy" -nimellä kulkeva ruokafilosofiansa, jossa otetaan huomioon Chiangin gastronomian kahdeksan elementtiä: suola, rakenne, muisti, puhdas, terroir, etelä, käsityöläinen ja uniikki.
 Octaphilosophy, tutkii 365 päivää hänen ravintolassaan. Sisältää dramaattisia välipaloja, tarkkaan valmistettuja ruokia ja huolellisia makeisia jokaisen sesongin aikana, ja dokumentoi tarinat ja prosessit jokaisen ruokalajin takana, Chiang kertoo ainutlaatuisesta lähestymistavastaan ruokaan, jossa yhdistyvät aasialaisen gastronomian tekninen tarkkuus ja ranskalaisen kulinaristisen etusija tuotteille, tuottajille ja kausiluonteisuudelle.
 Runsaasti kuvitettu valokuvilla työskentelevästä keittiöstä ja lopullisista tuloksista, Octaphilosophy on yksi ensimmäisistä keittokirjoista, jotka kuvaavat Aasian nousevaa gastronomista näyttämöä ja sen johtavaa puolestapuhujaa.
 Kieli: englanti
 
- 
					
						
- 
			Toimitus
			- 
					Valmistajan tuotenumero: 9780714871158 EAN: 9780714871158
 
- 
					
	
	Suositellut tuotteet
		Arvostelut 
		
	
		
			
			0 Arvostelut
		
	Jättääksesi arvostelun, sinun on kirjauduttava sisään asiakastilillesi.
.This product doesn't have any reviews.
Varastosaldo
	Varastotilanne päivitetään joka kymmenes minuutti.
 
  
   
  
  
  
  
  
  
  
 
 
 
  
   