Lihamylly, 230 V, FAC FA-12ECO - Tre Spade
Varastosaldo
			- Verkkovarasto 1 kpl
- Kauppa Stockholm 1 kpl
- Kauppa Malmö 0 kpl
				Tarvitsetko apua? Soita +46 8 410 95 200 
			
		 ILMAINEN TOIMITUS YLI 100 EUR
ILMAINEN TOIMITUS YLI 100 EUR  30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO
30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO- 
			Tuotetiedot
			- 
					
						Lihamylly, 230 V - FAC FA-12ECO - on FACEMin pieni, kätevä lihamylly jauhetun lihan jauhamiseen kodeissa/kotitalouksissa, pienissä yrityksissä, kuten ruokakaupoissa, ravintoloissa tai katukeittiöissä jne. 
 Muovikaukalo.
 Tahtipyöräkäyttö.
 Työntöpainikkeet käynnistystä/pysäytystä varten.
 Kotelo/kuori on helppo irrottaa käsin pesua varten.
 2 jauhimen osaa mukana - yksittäinen veitsi ja päätykiekko 6,0 mm.
 Korkeus: 47 cm
 Leveys: 24 cm
 Syvyys: 39 cm
 Paino: 11,5 kg
 Kapasiteetti: n. 30 kg/tunti
 Kaukalon koko: noin 1,5 litraa
 Jännite: 230 V (1-vaihe)
 Teho: 480 W
 Lihamyllymme toimitetaan saksalaisen L&W:n (Lumbeck & Wolter) laadukkailla jauhimen osilla parhaan suorituskyvyn varmistamiseksi.
 Sama laatu, jota käytetään teollisuudessa ja ruokakaupoissa.
 Lisää myllykiekkoja voi ostaa erikseen. Lisätietoja saat soittamalla numeroon 08-410 95 200.
 Ne, jotka yrittävät tehdä itse hampurilaisia, oikean rakenteisia ja rasvapitoisuudeltaan täydellisestä lihasta, eivät koskaan lopeta. Lihamylly, 230 V - FAC FA-12ECO - on tietysti erinomainen myös niille, jotka haluavat valmistaa ja täyttää omat makkaransa. Jos kuitenkin valmistat makkaroita suuremmassa mittakaavassa, suosittelemme yhtä makkararuiskuistamme.
 OBS! Jotta voit käyttää makkararuiskuja, sinulla on oltava tukikiinnike. Tähän koneeseen sopivat makkaraputket ja tukikannatin nro 12 ostetaan erikseen.
 
- 
					
						
- 
			Toimitus
			- 
					Valmistajan tuotenumero: 11-FA12EC EAN: 8024779004047
 
- 
					
	
	Suositellut tuotteet
		Arvostelut 
		
	
		
			
			0 Arvostelut
		
	Jättääksesi arvostelun, sinun on kirjauduttava sisään asiakastilillesi.
.This product doesn't have any reviews.
Varastosaldo
	Varastotilanne päivitetään joka kymmenes minuutti.
 
  
   
  
 
 
 
  
   