Japanilainen harja vuohiharjaksilla, 30 mm
Varastosaldo
- Verkkovarasto 0 kpl
- Kauppa Stockholm 0 kpl
Tarvitsetko apua? Soita +46 8 410 95 200


-
Tuotetiedot
-
Klassinen japanilainen keittiöharja, uchiwa bashi, joka on valmistettu käsin sidotuista vuohenharjaksista ja käsittelemättömästä puukahvasta. Sitä käytetään perinteisesti tare-kastikkeen (kastikkeen) sivelemiseen grillattuihin vartaisiin, kuten yakitoriin tai kushiyakiin, mutta se sopii yhtä hyvin myös lasittamiseen, valuraudan öljyämiseen tai leivontaan.
Vuohenharjakset ovat pehmeät mutta tiiviit, joten sivellin levittää nesteen tasaisesti jättämättä raitoja. Se imee juuri oikean määrän kastiketta joka vedolla, jolloin saadaan hallittu, hieno lopputulos, jota japanilaiset ammattikokit arvostavat.
Yksinkertainen muotoilu ilman metallista sulkijalenkkiä tekee siitä helposti puhdistettavan ja vähentää harjakset irtoamisen riskiä. Kun sitä käytetään oikealla huolellisuudella, se vain paranee ajan myötä, aivan kuten hyvin valmistetun keittiötyökalun kuuluukin.
-
-
Toimitus
-
Suositellut tuotteet
Arvostelut
0 Arvostelut
Jättääksesi arvostelun, sinun on kirjauduttava sisään asiakastilillesi.
.This product doesn't have any reviews.
Varastosaldo
Varastotilanne päivitetään joka kymmenes minuutti.